Een ronde, een ovale of rechthoekige trampoline?

Een ronde, een ovale of rechthoekige trampoline?

Ronde trampolines

Een ronde trampoline stuurt de springer steeds naar het midden, waar de springkracht het grootst is en het springen het veiligst. Om die reden wordt het midden van de springmat vaak aangeduid met een cirkel, kruis of logo. Omdat het springoppervlak van ronde trampolines groter is, kiezen de meeste mensen voor een ronde trampoline.

Rechthoekige trampolines

Rechthoekige trampolines hebben vaak meer springkracht omwille van de langere veren. De oppervlakte is echter beperkter, waardoor een rechthoekige trampoline meer geschikt is om alleen te springen. Nieuw in het gamma is de rechthoekige inground trampoline. Ideaal voor een perfecte integratie in de tuin.

Ovale trampolines

Recenter zijn de ovale trampolines die sinds kort in de tuinen verschijnen. De ovale trampoline, ontwikkeld door 's werelds grootste trampolinebouwer Jumpking, combineert de voordelen van beide modellen. De stevige springkracht en de grote oppervlakte zijn populair bij heel wat kinderen. Deze 'smalle' trampolines zijn bovendien ook geschikt voor kleinere stadstuinen.

© 2022 Www.buitenspeelgoedkoppelaar.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel